The choice

the-choiceFiecare are calea sa în viață, dar deciziile pe care le luăm ne pot urmări în fiecare moment până la sfârșitul vieții.Un film al anului 2016, unul extraordinar, în care m-am regăsit de foarte multe ori. Pentru prima dată după mult timp eram tentat să mă uit să văd cât timp a trecut din film pentru că îmi doream să nu se mai termine. Deși apar multe clișee, aceeași poveste clasică de iubire dintre doi vecini, pe care o întâlnim la americani, în final totuși am remarcat un film de calitate.

M-am regăsit în această poveste de dragoste: iubirea unei studente căreia îi plăceau foarte mult stelele și luna, o iubire aproape imposibilă, o tânără poate prea încăpățânată, dar tot atât de frumoasă.

Câteva din sentimentele celor doi sunt prezentate atât de subtil, încât filmul devine și mai atractiv. Inițial nu prea am plăcut personajele, dar cu răbdare i-am îndrăgit, cu fiecare gest pe care îl făceau în numele iubirii lor. Un film sensibil care a fost ca un pansament afectiv pe această vreme răcoroasă, ploioasă și pe alocuri chiar bacoviană.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s