Cupa Davis

 Societatea romaneasca se reflecta excelent si in sport. Tenisul nu putea sa fie ocolit. Peste tot se fac combinatii si apar interese. Trebuie furat orice banut din tara asta.    

 Andrei Pavel a fost demis din FRT pentru ca era cam in plus. Ceilalti jucatori au fost alaturi de el si au protestat si ei amenintand ca nu mai intra pe teren. Astfel a inceput vanatoarea. Le-au spus in fata ca daca se inteleg cu doi jucatori macar, ceilalti vor fi pe afara.

Lipsa de respect, prostie, hotie, cu alte cuvinte, ceea ce ne caracterizeaza. Nici o tara normala nu ar fi procedat astfel inaintea celei mai importante competii in tenis. Suntem o rusine in fata oricarei provocari de a scoate capul in Europa. Parca vrem sa fim lasati pace in grota noastra si sa nu fim deranjati de nici o forma a civilizatiei.

Si astfel cei cu ceafa groasa s-au orientat catre altceva. Au incropit ei o echipa a Romaniei care sa poata face act de prezenta.

Primul meci a fost jucat azi de catre Petru Alexandru Luncanu, un tanar nascut in 1989, numarul 443 ATP. Se mai antreneaza prin Germania si cica ar avea un psihic bun necesar conceptului de invingator. A pierdut fara drept de apel. Acum la aceasta ora joaca Andrei Descu, un tanar care a avut sansa sa plece cu o bursa in U.S.A. si acolo a descoperit tenisul la competitiile intre universitati. Este numarul 680 ATP. In mare cam aceasta este echipa Romaniei de anul acesta. La sfarsitul zilei va fi 2-0 pentru Olanda, iar meciul de maine, la dublu, va fi un simplu amical.

Crainicul repeta la nesfarsit ca fiecare jucator al nostru se bate pentru fiecare minge, dar mai mult de 3 game-uri nu am reusit sa castigam. Baietii au vointa, dorinta, patriotism, dar sunt prea tineri pentru a intelege ce se intampla.

Mi-e sila de toti burtosii care cauta functii si cativa banuti acolo de cheltuiala, chiar si intr-un sport nobil precum tenisul. 

Cat o sa mai rezistam oare? Pana unde si pana cand vom fi penibili, rusinosi, excrecabili, mediocri, neputinciosi si niste parveniti.

2 thoughts on “Cupa Davis

  1. vlas April 7, 2012 / 9:30 am

    nesimtitii au refuzat sa joace pentru romania, sa reprezinte tara. copii astia sunt totusi aici iar andrei a facut un meci frumos. bravo lor
    si totusi scriem urat de ei si ii laudam pe ceilalti

  2. alexciotir April 8, 2012 / 7:47 am

    au jucat bine intradevar. Nu am criticat jucatorii. Nu au nici o vina ei. Eu doar reprosam faptul ca in fata unei competitii importante intotdeauna am cautam motiv de scandal, iar ulterior scuzeeee. Si totul pentru niste mofturi, pentru orgolii ranite, pentru diverse interese. Asa am facut in mai toate sporturile: in fotbal asa au facut si cei din generatia de aur, in box la fel, in gimnastica, etc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s