Breakfast with Love

hjfjIubesc să mă surprind dimineața cu un mic dejun atipic. Întotdeauna însoțit de un zâmbet discret și presărat cu multă dragoste. Bucuria persoanei iubite și sentimentul ancorat în jurul acestui gest reprezintă resortul unei zile fericite pentru mine. Întreaga simbolistică se comprimă în câteva secunde, dar atât de bine surprinsă într-o expresivitate pur feminină. E minunat să poți “împrumuta” acea clipă, acel “alint”, acea grimasă.

DSC_0028Nu e un moment simplu ce se poate regăsi într-o bucătărie oarecare. Trebuie să fie un impuls, un act spontan, un moment personal, o clipă intimă, dar definit prin altruism. Chiar se merită și de cele mai multe ori primești înzecit acea “hrană spirituală”. Un gest atât de banal ce transmite atât de multă iubire. Este magnific !!!

DSC_0111Ce poate fi mai frumos dimineața decât să citești liniștit ziarul, să primești afectivitatea cățelului, să privești cum Ea ocupă tot patul, iar micul dejun scoate la suprafață tot ceea ce este mai bun în ființa noastră.

Umbra unui om frumos întotdeauna se arată ca și cum ar fi ultima ei apariție. Doar printr-un act simplu ce se consumă atât de repede se poate înțelege de ce avem simțuri: o imagine luminoasă, un aer curat, un sunet discret, un gust sensibil și un pipăit fin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s