Eurosport player

Ca un mare pasionat de sport, care mai și practică din când în când, profit de ultimele zile de concediu pentru a mai urmări ce se mai întâmplă în această lume atât de limitată în această perioadă. Deși sunt microbist, trebuie să recunosc că, începusem și eu să mă satur de atâta fusbalitate la TV. Apoi a venit o perioadă în care cei de la Eurosport România au dat publicului ceea ce căuta, adică bătaie și scandal, și fără să ne dăm seama, weekendurile pline de formula 1, handbal, gimnastică, au fost înlocuite cu lupte de MMA pentru avansați și wrestling pentru începători.

Eu ….. mă consolam totuși, cu ciclismul și tenisul, dar în final, după ce am schimbat două firme de cablu TV, am realizat că e mai bine să mă abonez la Eurosport player, Netflix, HBO go, etc. și astfel să îmi aleg singur ce vreau să vizionez. Timpul pare și așa destul de zgârcit cu noi, dar măcar ne forțează să ne organizăm și să ne comprimăm cât mai eficient cu putință.

Și uite că s-a meritat : mi-am ales să văd pe aplicație ….. campionatele europene de șah. Am fost cam sceptic în privința răbdării mele, dar pur și simplu am fost captivat. Analize, strategii propuse, șanse de câștig prin mutări rapide, cel puțin doi specialiști în studiou care te ajută să înțelegi absolut orice: totul în timp real, după cum se observă și în screenshot-ul postat. Mă declar un fan al transmisiilor de acest gen și voi promova întotdeauna acest sport al minții.

3 thoughts on “Eurosport player

 1. alexciotir January 17, 2021 / 2:52 pm

  cred că ai dreptate… sperăm ca strategia noastră de joc să fie una câștigătoare:

 2. MuzaRoșie January 13, 2021 / 7:34 am

  Poate ca și în 2Q21 lumea întreaga e un joc de șah…

 3. Nechita Dragoș-Mugurel January 9, 2021 / 11:46 am

  Sahul reprezinta un sport ce necesita rabdare in primul rand si o gandire atenta 😀 Pe langa asta, sunt reguli pe care trebuie sa le retineti.

  P.S : Din punct de vedere gramatical, corect este “a meritat” și nu “s-a meritat”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s