Bitter Harvest

bitter harvestUcraina în 1932-1933…..Holodomor……programul de înfometare impus de Stalin prin care milioane de oameni au murit. În acest context este prezentată povestea de dragoste a unor tineri: artistul Yuri încearcă să își salveze iubita Natalka, chiar dacă fructul iubirii lor nu a mai putut fi salvat. O poveste cutremurătoare, sfâșietoare, dar în același timp emoționantă și explicită în ceea ce privește sacrificiul și puterea pe care ți-o poate da credința în iubire.

Un film pe care îl recomand din toată inima, chiar dacă are aproape două ore, nici nu o să vă dați seama când trec cele 103 minute.

Actorii sunt remarcabili……..chiar dacă unele scene sunt dure, acestea amplifică de fapt dragostea dintre cei doi și sacrificiul lor…..devotamentul, implicarea, cum se poartă în gând unul pe celălalt în cele mai grele momente ale existenței lor, acesta fiind și resortul efortului lor. Fiecare se vede în amintirea celuilalt, iar istoria le dă ceea ce li se cuvine de fapt……iubirea îi aduce tot pe pământ natal.

Advertisements

About alexciotir

Nascut la Botosani la data de 19.06.1981 . Scoala cu clasele I-VIII o face la Botosani la Scoala nr.11 . In 1995 intra la Liceul "Nicolae Iorga" Botosani . Studiile superioare le face la Iasi la Univ. "Al.I.Cuza" .
This entry was posted in idei. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s