Great town

imag2038_1Duminică dimineața….ora 07.32 : ies ca de obicei la plimbare cu samoyedul meu Kya. În această perioadă temperatura e undeva între 4 și 6 grade, în primele ore ale zilei. Liniștea și răcoarea parcului mă obligă la a-mi aranja ideile și gândurile ce nu îmi dau pace.

De obicei găsesc încă vreo 2-3 pensionari cu patrupedele la plimbare, câțiva alergători și vreo doi matinali pe băncuțe povestind întâmplările lor din timpul săptămânii.

Îmi place anotimpul și ceea ce îți oferă în aceste dimineți: aer curat, aburul respirației ce te îndeamnă la a-ți pune sângele în mișcare, peisajul extraordinar și covorul de frunze, liniștea dimineții dată de oamenii ce încă se ascund sub pătură în pat la acea oră; frumusețea oamenilor grăbiți ce nu așteaptă nici măcar o șoaptă a vântului răcoros în aceste dimineți; gândul că ești un privilegiat și parcă natura te ajută cu câteva răspunsuri; până și dorința cățelului de a te lăsa dus de val și a dansa pe aceste ritmuri ale valsului de dimineață.

Advertisements

About alexciotir

Nascut la Botosani la data de 19.06.1981 . Scoala cu clasele I-VIII o face la Botosani la Scoala nr.11 . In 1995 intra la Liceul "Nicolae Iorga" Botosani . Studiile superioare le face la Iasi la Univ. "Al.I.Cuza" .
This entry was posted in idei. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s