White Love

IMAG0001Un orizont…..e bine să îl ai întotdeauna în fața ta. Scopul poate fi oricare: să meditezi asupra acțiunilor tale, să te motivezi să acționezi, să lași timpul să te apropie de acțiune, să te privești, să uiți, să înveți, să eviți, să te implici, să ai curaj, să taci, să fii discret, să fii liber. Niciodată orizontul nu impune vreo restricție. Poate că e prea egoist și de cele mai multe ori te lasă singur. Neavând vreo barieră sau vreun resort, atunci nu poți să te agăți de altceva, să cauți scuze, să te ascunzi de tine, să te furișezi, să te faci nevăzut. Totul este transparent și te vezi în toată goliciunea ta.

IMAG4972_1O pasăre ce zboară mereu la o distanță sigură de tine, fără a te altera sau a te încuraja la ceva prostesc, te reprezintă de fapt și în condițiile date este de fapt instanța supremă. Ori de câte ori te cauți cu privirea, de fapt simți cântecul ei. Acestei instanțe îi faci promisiunea și tot ei îi vei aduce ofrande. Aripa ei se suprapune pleoapei tale și așa obosită de atâta căutare în gol.O singură și simplă mișcare a ei a făcut ca gândul tău să zboare deja către țărm. Oare a fost atât de discret?

IMAG4973_1Asemeni unui țăran cauți peticul de pământ care să fie liantul, chemarea către instanța supremă. Te sufoci pentru că nu înțelegi această liberă exprimare. E ca o pană în vânt: atât de ușoară, dar utilă momentului. Cât de mult poți iubi ? Doar astfel vei putea chema instanța supremă să îți elibereze gândurile ce te definesc și care asigură eterna reîntoarcere la ceea ce este sacru  ființei. O spui, dar nu o poți gândi. Și atunci, ce e de făcut? Ceva din interiorul tău, acel smarald ce strălucește doar o singură dată, o să reprezinte cheia către instanța supremă. S-au schimbat rolurile și devii liber. Poti zbura și o faci atât de natural !!! Nu ești singur…..mai aproape sau mai departe de tine, întotdeauna există triada: ce ai fost, ce ești, ce vei fi…….. eu, celălalt, noi ; el, ea, iubirea ; etc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s