Prietenie

   abc Din ce în ce mai rar îmi văd prietenii și atunci când o fac parcă se vede că ceva lipsește, ceva ce s-a format și s-a sudat în timpul cât nu am comunicat.

Uneori ne lăsăm copleșiți de povara obiceiurilor și nevoilor zilnice și uităm de cei apropiați.

Alteori evităm întâlnirea cu un prieten bun tocmai pentru că el ne cunoaște foarte bine și își poate da seama dacă e ceva în neregulă cu noi. Nu vrem să ne vadă supărați, nu vrem să știe că poate ziua și rutina ne-a modificat un pic ADN-ul, nu vrem să știe ceea ce nu ne reprezintă. Ținem la imaginea noastră, că doar am lucrat la ea de mici față de amicul nostru.

Cât de sugestivă este imaginea : ne ajutăm între noi să luminăm frumos în fața unor străini care nu dau doi bani pe noi. Ne permitem multe unul față de celălalt, chiar dacă poziția corpului ne trădează intimitatea și pudoarea.

Ne îndrumăm existența în funcție de acea lumină care ne asigură aura unui individ conștiincios ce respectă legile nescrise ale junglei.

Advertisements

About alexciotir

Nascut la Botosani la data de 19.06.1981 . Scoala cu clasele I-VIII o face la Botosani la Scoala nr.11 . In 1995 intra la Liceul "Nicolae Iorga" Botosani . Studiile superioare le face la Iasi la Univ. "Al.I.Cuza" .
This entry was posted in idei. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s