Romantic Incurabil

IMAG4050_1În fiecare dimineață ies la plimbare cu cațelul  prin parc. Răcoare, curațenie, multă verdeață, animăluțe scoase la plimbare, omuleți ce își organizează ideile.

Câteva băncuțe așezate în mijlocul naturii, între copaci, îmi aduc aminte de tinerețe, de romantismul adolescentin și de nebunia frumoasă a unei generații.

Însă astăzi ….observ acele bănci goale. O astfel de poză înlocuiește orice sentiment. Nimeni nu mai pierde vremea pe o astfel de bancă. Nu se mai plânge, nu se mai zâmbește de pe bancă. Totul este interiorizat și mai apoi imortalizat printr-o poză, printr-o rețea de socializare.

Fiecare bancă are istoria ei, poveștile ei, un anumit tip de oameni, sentimente. Ca într-un basm, povestea băncii te poartă prin toată afectivitatea de care dispui. Nu poți să te împotrivești și să reziști tentației de a nu îți exprima liber bunătatea și iubirea de care dai dovadă zi de zi.

Iubesc să am băncuța mea în parc care îmi cunoaște povestea și care m-a înțeles chiar și când eram tânăr și nu valorificam fiecare oportunitate a trăirii din mine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s