Re – member

aaaAsumarea raspunderii de a fi mereu un membru de incredere, un partener al oricarui tip de RElatie. Daca joci rolul de spectator si atat, atunci nimic din viata ta de zi cu zi nu o sa inceapa cu REmember, REload, REfresh, REscue, adica nimic nu o sa fie REal.

Suntem atat de plastici si de goi incat totul e calculat in centimetri, secunde, grame, etc. Nimic nu ofera consistenta si dintr-o singura privire ne asiguram acea contingenta a propriei logici.

Lipsesc instrumentele, metodele prin care sa ne verificam credibilitatea si autenticitatea, validitatea persoanei noastre in fata celuilalt.

Orice poate fi REtinut se datoreaza momentului, clipei, REzervei noastre de REsurse prin care ne REfolosim, ne REinventam.

REferentul ne indica claritatea imaginii de pe REtina si astfel ne REvine acea proprietate a substituirii trairii noastre de pana atunci.

REvigorarea acelui sentiment ne introduce in labirintul digital al posibilitatilor noastre umane si ne REtine atentia pentru o perioada nedeterminata de timp.

 

Leave a comment