Chimioterapia sufletului

Mediocritatea cotidianului, aerul poluat de ceilalti, contextualitatea sentimentelor gratuite, parcă ne distorsionează identitatea.

Din când în când, la o dată stabilită de altii, mergem la un control de purificare a sufletului. Ne amăgim si sperăm să scăpăm de această boală necrutatoare. Efectele chimioterapiei se văd imediat in viata noastră socială. Nu suportăm prea mult intr-un timp scurt, pentru că in rest suntem seci, uscati, nefolositori…..datorită bolii din noi.

Intrebam doctorii sufletului nostru daca putem consuma dulciuri….pentru ca doar asa putem simti ca suntem mai buni si ca ne indulcim pe moment fiind mai sensibili fata de orice ne inconjoara.

Prietenii socializeaza prea mult intelegand ca am parasit corabia, dar nu inteleg de ce renovam atat de des camarutele sufletului…..Ei nu stiu ca atunci cand esti bolnav orice schimbare te face sa te simti mai bine, desi stii ca sfarsitul e aproape.

 

Advertisements

About alexciotir

Nascut la Botosani la data de 19.06.1981 . Scoala cu clasele I-VIII o face la Botosani la Scoala nr.11 . In 1995 intra la Liceul "Nicolae Iorga" Botosani . Studiile superioare le face la Iasi la Univ. "Al.I.Cuza" .
This entry was posted in idei. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s