I want 2 be free

poza-zilei-libertate-825x380A sti sa astepti este uneori atat de greu…..O persoana apeleaza mai degraba la moralitate si nu la prudenta. De fapt, “intentiile noastre” ne justifica moralitatea. Teama de a nu gresi fata de noi ne obliga sa fim consecventi in a nu oferi prea mult in acelasi timp. Un simplu salut, un simplu gest, o simpla intrebare…..ne fac sa fim atat de plastici cu noi, cu fiinta noastra. Dorim sa iesim din acel ambalaj. Insa, a deveni atat de lipsiti de prejudecati brusc, nu o sa insemne altceva decat ca mintile noastre vor fi in cel mai scurt timp in dezacord. Sentimentul propriei valori morale este intemeiat pe toleranta diversitatii. Dorintele si ideile noastre vor fi suspendate, daca nu ne intuim propria limita.

Sa nutresti un gand, sa te oferi intr-o actiune, sa triumfi in tot ceea ce este mai spiritual si fin……sunt atat de sublime pentru fiinta noastra.

Vreau acea libertate care sa depaseasca promisiunea, asa zisa sinceritate, viciul, placerea, precum si orice circumstanta favorizanta.

Imi doresc sa marturisesc tot ceea ce este mai personal in mine……si sa nu raman un malformat al propriei identitati.

” I want 2 be free ” : acesta este versul propriei mele inocente.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s