Forever young

s560x316_indragostitiInteligența își are rădăcina în inimă. Proiectul fiecăruia pe termen lung reprezintă de fapt, resortul planurilor și dorințelor sale pe termen scurt. Aici intervine raționalul. În rest totul se face prin muncă și prin vocea inimii. Iubește și fă ce vrei. Asta e deviza celui care întotdeauna își dorește însănătoșirea și nu progresul.

Cine gustă din farmecul vieții de zi cu zi înțelege dificultatea și spontaneitatea simplității. Cel care aleargă o viață întreagă să cunoască rafinamentul unui moment își dorește în final, să nu ajungă senil, să fie sănătos și să arate nepoților proiecția sa, comoara sa, piatra sa prețioasă. Nu poți înțelege o atingere, o strângere de mână, decât dacă crezi în planul tău. Zgribuleam zilele trecute sub o pătură așteptând ca răsăritul de soare să dovedească lumii întregi că există un plan pentru fiecare.

Inima își are resursele ei, dar nevoia noastră zilnică o alterează. Să pășești agale în înțelepciunea proiectului tău pe termen lung, asta e cheia ființării tale.

Să nu ne pripim în mocirla ideilor cumpărate ieftin de la marginea identității noastre. Să fim practici doar când se termină un proiect și se întrevede celălalt plan al nostru.

Iubirea pentru acel proiect te face să fii complet. Logic sau logistic ? Iubire și trăire ! Ordinea este aleatorie. Proiectul este același.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s