The end …

Sfârșitul unei povești, nu înseamnă altceva decât, începutul alteia și mai frumoase și mai curajoase. Parcă de fiecare dată aștepți ceva și mai frumos, ceva și mai autentic, chiar dacă poate fi vorba, și de ceva mai dezechilibrat.

Spontaneitatea momentului îți poate oferi acea clipă de care ai nevoie. Nu trebuie decât să fii atent la ce urmează. Poți câștiga cel mai frumos trofeu, care să fie satisfacția muncii tale ca om. Trebuie să te respecți. Să știi cât să oferi și cât să fii dispus să primești.

Cam așa s-a desfășurat și campionatul de snooker, ce tocmai s-a încheiat. Sau era vorba de o poveste de iubire? Cu siguranță ! Cum să iubești un astfel de sport. O iubire a rafinamentului, eleganței, simplității, educației, etc.

Să fii natural și să muncești mult pentru a te apropia de acea normalitate atât de râvnită de toți. Aceasta este rețeta valorii din tine. Niciodată să nu renunți, nici când aluneci și ți se pare greu să mai zâmbești. Câteva clipe comprimă totul.

Campionatul de patinaj artistic ne-a demonstrat că, bucuria de a trăi o putem regăsi peste tot.  Un alt sport al sublimului, al naturaleții, al spontaneității.

Sfârșitul oricărei competiții te ambiționează și mai mult. Varietatea omului impune un standard, ce mai mereu se modifică și îți dă noi și noi motive. Criteriul ales stabilește mai apoi valoarea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s