The World’s Ugliest Animals

Americanilor le place să ţină evidenţa unor recorduri, a frumuseţilor naturii şi a ceea ce poate fi mai urât decât ei.

În NY Daily News la un anumit moment dat apare un top al celor mai frumoase, iar mai apoi al celor mai urâte animale din lume.

Azi mă opresc asupra celor mai urâte, iar în viitor o să postez şi prezentarea celor mai frumoase animale din lume.

Doar americanii puteau fi pasionaţi de aşa ceva. Sunt oameni care iubesc la nebunie asemenea animale şi e şi normal. Nu toţi ne raportăm la ceea ce e comun, domestic şi liniştit.

Unele dintre aceste animale se ataşează foarte uşor de om şi sunt de o fidelitate ieşită din comun şi care nu deranjează inutil.

 Important e să depăşeşti acest moment al comodităţii şi al detaşării de ceea ce este frumos sau drăguţ pentru toată lumea.

Această specie de exemplu din Madagascar nu o întâlnim peste tot prin lume, ci este o specie izolată, pe cale de dispariţie, iar acest micuţ s-a născut în 2005 intr-o grădină zoologică din New Jersey.

Sunt caraghioase, dar e bine că sunt la fel de îndrăgite şi unele dintre ele au cele mai bune condiţii pentru a se extinde ca şi specie şi a nu dispărea, doar pe criteriul că sunt cele mai urâte şi implicit neacceptate de majoritatea.

 Deşi nativ din Africa, această specie e foarte apreciată în Statele Unite unde i se acordă cea mai mare atentie.

Au din naştere probleme cu ochii şi nu văd prea bine sau chiar deloc, dar le sunt simpatici americanilor şi asta e lucrul cel mai important.

Unele grădini zoologice şi-au pus la bătaie o mare parte din fondurile lor pentru a avea grijă de asemenea animale şi de a le prezenta americanilor, care dau năvală să vadă cele mai caraghioase animale de pe planetă.

Se fac tot timpul cercetări asupra acestor specii pentru a se stabili în ce măsură sunt sau nu nişte anomalii.

Sunt chiar pasionaţi în a face mai mereu aceste   topuri ale celor mai urâte animale, iar prin  acest mod unii îşi fac publicitate, iar alţii îşi obişnuiesc concetăţenii cu astfel de ciudăţenii, tocmai pentru a-i vizita şi a le  aduce şi mai multe fonduri, atât de necesare  ocrotirii şi îngrijirii lor.

Sunt ciudăţele, dar sunt simpatice în felul lor, iar americanii conştientizează foarte bine acest lucru, în toată naivitatea lor şi de aceea sunt de apreciat din acest punct de vedere, pentru că fac mult mai multe decât oricare alt stat, pentru aceste animăluţe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s