Glamorous

Ieşisem într-o seară cu un amic şi cu o “bună” prietenă, la o bere la una din terasele din oraş. În spatele meu la un televizor erau imagini de pe un post numit “Fashion TV”. Pe baza imaginilor difuzate pe acel canal Tv amicul meu şi-a permis să facă o glumă între multe altele şi să-mi “reproşeze” faptul că nu sunt destul de “glamorous”.

 Din ce am văzut pe net într-o traducere a fi glamorous înseamnă a fi plin de farmec, fascinat, încântător.

A fi încântător pot înţelege într-atât încât să şi pot fi plin de farmec, dar a fi glamorous…………eu ştiu.

Atunci când cineva este glamorous înseamnă, din câte mi-am dat eu seama, a fi plăcut atât ca imagine fizică cât şi ca imagine psihică ( felul cum eşti îmbrăcat – calitatea hainelor, cum stau acestea pe tine, cum îţi exprimi personalitatea prin acele haine,etc.; bunele maniere ; atitudinea în societate; felul de a vorbi – nu ce vorbeşti, ci cum vorbeşti; cât eşti de ordonat în societate – prima impresie contează printre doamne).

După cum observăm nu e atât de uşor să fii glamorous. Acest termen se raportează la acel ansamblu complex de atitudini şi aptitudini ce îţi scot în relief personalitatea şi caracterul tău în societate.

Încerc să înţeleg cât mai multe pentru că imaginea mea contează enorm. Drept urmare o să apelez la un amic de al meu, profesor de engleză care cred că îmi poate explica mai multe despre modalitatea de înţelegere a acestui termen.

Mă înclin în faţa doamnelor cu promisiunea că pe viitor voi încerca să fiu cât mai glamorous.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s