Weed Shop

E ceva vreme de când au tot început să apară aceste weed shop-uri care vând acele ierburi sau chiar prafuri legale.

Dacă la început au avut succes în oraşele mari,acum au început să fie la mare căutare şi în orăşele mai mici cum ar fi Botoşaniul de exemplu.

Dacă la început se adresau doar celor cu dare de mână, acum se adresează tuturor puştilor care pe timp de criză pot încerca oricând un pliculeţ “magic”.

Încă există incertitudini în ceea ce priveşte existenţa prafurilor de tras pe nas, pe piaţă (legalizarea sau interzicerea lor).

În ceea ce priveşte ierburile de fumat orice puştan îşi permite din alocaţia sa lunară două pliculeţe sau dacă prinde vreo ofertă chiar trei.

Orice tânăr din ziua de azi caută distracţia în ceea ce poate oferi ca şi stare de spirit un asemenea pliculeţ de “iarbă”.

Unii se adună seara la scara blocului şi îşi fac vreo două ţigări chiar dacă nu e vreo mare petrecere prin jur sau vreo fată de agăţat, ci pur şi simplu de distracţie pentru cei 20 de RON sau şi mai puţin.

Prafurile în schimb merg foarte bine printre cei care au ceva bănuţi în buzunar şi atunci îşi pot permite să manipuleze şi vreo doi sau două mai lipsiţi(e) de “spiritualitate”.

E deajuns ca o tânără de 16-17 ani să consume măcar o dată pentru a intra în vizorul acelor indivizi care nu prea ştiu să recite seara o poezie, pe strofe şi cu intonaţie.

Marea majoritate cumpără acele prafuri pentru a deschide ochii unei tinere care nu va avea remuşcări a doua zi cînd se va trezi, cum că ar fi făcut ceva greşit cu o seară înainte.

Unii dintre tineri mai emotivi, mai liniştiţi de felul lor au nevoie de acest stimulent pentru a petrece o seară de neuitat.

Unii pe baza acestui stimulent au dansat pentru prima dată în viaţa lor o noapte întreagă, au făcut sex nebun pentru prima dată (nu chiar o noapte întreagă), şi-au făcut prieteni noi, au descoperit sensul existenţei lor, etc.

Totul pare a prinde viaţă atunci când un astfel de pliculeţ îţi arată că nu stai prea bine cu psihicul şi că trebuie să ai o schimbare de atitudine.

Tinerii noştri par a avea un viitor mai bun.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s