Prostituţie electorală

România a fost zilele acestea o prostituată de lux.

Seara a fost alintată de un băiat mai timorat care a avut o fantezie şi s-a grăbit să servească o felie de tort de ciocolată cu distinsa “damă de companie România”. Un pahar de şampanie l-a lumina lumânărilor(că s-a mai luat şi curentul)l-a făcut să nu mai fie atât de pudic.

A sărit în sus de bucurie ca un copil tocmai la lăsatul serii când România parcă ostentativ a dorit să i se vadă nurii şi să dea impresia că ştie să aprecieze romantismul unora care încearcă să devină bărbaţi.

Vreo câţiva băieţi au pus mână de la mână pentru a-l ajuta pe acest tânăr să capete încredere în el. Totul era bine pregătit. A fost o surpriză plăcută pentru el. Cea mai frumoasă damă îl aştepta doar pe el.

Totul a fost ca un vis. Băiatul nostru timorat însă începuse deja să se îndrăgostească de această “damă rafinată”.

Dimineaţa a vrut să-i aducă un buchet de trandafiri roşii, ca un semn de recunoştinţă pentru cea mai frumoasă noapte din viaţa lui.

Însă mare i-a fost surpriza când a văzut că această frumoasă damă “România” dormea profund alături de un marinar. Părea la fel de frumoasă şi parcă satisfăcută.

Imaginea din jurul său l-a uimit cel mai mult, mai mult decât imaginea marinarului dezgolit. Câteva sticle aruncate pe jos,hainele celor doi erau întinse peste tot în cameră, cearceafurile căzute şi ele pe jos, sunetul unui radiou care prezenta nişte ştiri în limba engleză. Fusese o seară nebună, fără pic de romantism, ci doar sex.

Băieţilor începea să le pară rău că au vrut să-şi ajute amicul să arate a bărbat,iar el a interpretat totul altfel.

Pentru această damă însă a fost cel mai bine: acel tânăr romantic i-a adus aminte de vremurile tinereţii ei, dar în acelaşi timp şi-a făcut meseria, iar marinarii după cum ştim plătesc bine.

Advertisements

About alexciotir

Nascut la Botosani la data de 19.06.1981 . Scoala cu clasele I-VIII o face la Botosani la Scoala nr.11 . In 1995 intra la Liceul "Nicolae Iorga" Botosani . Studiile superioare le face la Iasi la Univ. "Al.I.Cuza" .
This entry was posted in idei. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s