Între două bâlbe mici !

Într-o ţară în care toţi dăm lecţii de dicţie vine unul care între două bâlbe mici ne învaţă cum să citim cu mintea şi nu gura căscată.

O prezenţă plăcută în cadrul emisiunii “Garantat 100 %”, Dan C. Mihăilescu întrebat fiind la ce ne ajută cititul a dat un răspuns care chiar mi-a plăcut . Ţoţi încercăm să menţinem măcar un echilibru între ceea ce considerăm a fi bine şi ceea ce considerăm a fi rău. O lectură poate lua ceva din rău şi să potenţeze în ceea ce poate fi mai bun şi asta deoarece defineşte mai bine iluzia care măreşte perspectiva şi astfel totul e în mâna noastră: putem dezechilibra acel raport(între bine şi rău) pe care-l privim cu frică sau  ne rămâne varianta de a da un şut în lada cu cărţi întrebând pe cei din jur ce e cu cărţile alea aici.

Prostul nu e chiar aşa de prost cum îl credem noi că e, atunci când dă cu şutul în lada cu cărţi, dar ferească Dumnezeu ,să înceapă cei care au cărţile în cap şi nu în lăzi, să dea cu şutul în toţi cei care se apropie de lăzile de cărţi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s