Sublim !

jj1-2008Născută la 7 ianuarie 1978, Janine Jansen este o violonistă din Olanda ce şi-a dat seama de talentul ei încă de la 6 ani atunci când a început să exerseze ceea ce s-a concretizat în 2006 cu 2 CD-uri (Vivaldi’s Four Seasons), apoi tot în 2006 un CD  Mendelssohn, iar totul a culminat cu faptul că această domnişoară a optat pentru încă două CD-uri(în 2007,2008)Bach.

Nu poţi să nu te bucuri în astfel de momente că eşti bărbat şi poţi iubi aşa ceva: brunetă cu ochi albaştri şi care cântă angelic Bach.

hahnhilary

Născută la 27 noiembrie 1979 în Lexington, Virginia, U.S.A., Hilary Hahn a început să cânte la vioară de la vârsta de 4 ani ajungând să cânte alături de orchestra din Londra, New York, Stuttgart, Singapore. A cântat Beethoven, Brahms, Mendelssohn, Mozart, dar tot Bach i-a plăcut mai mult pe care l-a abordat încă de la început când i-a apărut primul CD în 1997. În 2006 a demonstrat că a ajuns deja la o maturitate în acest domeniu abordând concertul de vioară NO.1 al lui Paganini(care întrece în frumuseţe chiar şi o brunetă cu ochii albaştri).

0015_lovecard4uÎntotdeauna am considerat că o femeie e atractivă pe muzica lui Bach, iar maturitatea acesteia i se observă cel mai clar pe muzica lui Paganini. Mă bucur să văd că frumuseţea fizica a acestor fete e la fel de evidentă ca şi frumuseţea interioara. Sunt extraordinare în muzica lui Bach, dar fiecare cu gusturile sale, aşa că merită să le ascultaţi măcar o dată, pentru că după aia va urma şi încă o dată, şi încă o dată, pentru că nu ai cum altfel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s