Masturbare mentală

Eşti ceea ce eşti doar atunci când devii un produs al propriilor idei fără să-ţi dai seama.

Inspiraţie e atunci când propriile idei te consideră nostim, haios, caraghios, atractiv chiar.

Cât de (a)normal poate fi ca într-o dimineaţă să trebuiască să schimbi aşternuturile(colile de hârtie) pentru că cele câteva propoziţii ale tale au fost pe ciclu ?

Aproape în fiecare seară “ţi-o tragi” cu câte “o târfă” (propoziţia) sau chiar în grup (fraza) tocmai pentru că eşti un bolnav (de cultură) al secolului XXI.

Dar totul se rezumă la un “sex oral al gramaticii” şi asta pentru că îţi doreşti din ce în ce mai mult să te întorci la acea “prietenă” (propoziţia care este mama cuvintelor tale) cu care poţi face dragoste oricând şi care reprezintă resortul a tot ceea ce este obscen în tine.

Aproape rămâi fără cuvinte atunci când afli dimineaţa că “ţi-ai tras-o” toată noaptea cu o propoziţie minoră. Ai putea fi pedepsit aspru de către organul legii “Literatura”. Deşi vrei să pari un sclav al sentimentului de vinovăţie eşti conştient că doar propoziţia majoră îţi oferă raţionamentul. Subiectul şi predicatul aproape că justifică acel dans spermatozoidal.

Realizezi târziu că ai dat-o în bară de ceva vreme, iar singura propoziţie pe care ai iubit-o vreodată are acum în custodie propriile cuvinte pe care le vei putea vizita în funcţie de un anumit program calendaristic.

Cauţi astfel ordinea în absolut tot ceea ce înseamnă viciu şi observi că în naturaleţea de care dai dovadă (asemeni unui copil) nu faci altceva decât să “ţi-o tragi” în fiecare seară cu câte o propoziţie, care reprezintă resortul fanteziilor sexuale ale celorlalte propoziţii care urmează.

Încerci să ai un comportament mai adecvat creşterii corecte a cuvintelor pe care le iubeşti doar în funţie de acel program. Altceva nu îţi poţi reproşa, restul a fost doar sex, iar iubirea nu constă în asta. Unele propoziţii te vor acuza că ai cam înşelat, că ai cam trădat, dar a fost doar sex.

Asemeni unui bătrân sud-american care are şi el propriul secret, ducându-se la fiecare sfârşit de săptămână la un bordel (al culturii), te întrebi dacă vei mai avea vreodată o “erecţie literară”.

Într-un final propoziţia pe care o iubeşti cel mai mult se va întoarce la tine, primind acceptul celorlalte propoziţii (recunosc autoritatea cui aparţii tu), şoptind aproape excitant: ” FUCK YOU, FUCK ME, FUCK THE NOBEL PRIZE !!! “

6 thoughts on “Masturbare mentală

 1. Shilo January 30, 2009 / 12:44 pm

  WTF!

 2. alexciotir January 29, 2009 / 11:38 pm

  si da si nu
  se lasa mult mai mult spatiu interpretarii.

 3. doru January 29, 2009 / 10:05 pm

  nu-i adevarat,doar transsexualitatea propozitiilor salveaza “homo-ul” nuantist de la judecata dihotomiei biblice.

 4. alexciotir January 28, 2009 / 12:12 pm

  transexualitatea propozitiilor impune automat o distorsionare, o deformare sau chiar mai grav o stalcire a cuvintelor.

 5. doru January 27, 2009 / 1:11 am

  dar daca esti leo si preferi zodia propozitiilor transsexuale ce te mai faci?cum te mai faci,critic fiind , am vrut sa zic?

 6. zvaenka January 25, 2009 / 8:17 pm

  Genial! 😐

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s